Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Sălaj, arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, pentru 30 de zile, marţi, ei fiind acuzaţi că ar fi vândut droguri de mare risc mai multor consumatori din judeţul Sălaj.

"Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2022, bănuiţii ar fi comercializat droguri de mare risc şi substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive mai multor consumatori din judeţul Sălaj (fiind identificate aproximativ 400 de tranzacţii), pentru 100 de lei/plic. În urma celor două percheziţii domiciliare efectuate în cauză, la data de 24 aprilie, au fost descoperite şi ridicate 49 de plicuri transparente, fiecare conţinând aproximativ un gram de substanţă albă sub formă de cristale, alte 3 grame de substanţă albă sub formă de cristale, două cântare electronice de precizie, două tablete, patru telefoane mobile, cartele telefonice şi carduri bancare", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

De asemenea, au fost ridicate diverse înscrisuri, 487 de plicuri transparente cu închizătoare de tip zip-lock nefolosite şi 1.000 de lei, potrivit Agerpres.

Activitatea infracţională a celor doi a fost documentată de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Sălaj, ei fiind acuzaţi de trafic de droguri de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

"La data de 24 aprilie 2023, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Sălaj au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a celor două persoane cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive. În cursul zilei de astăzi, 25 aprilie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sălaj a dispus arestarea preventivă a celor două persoane, pentru 30 de zile", se mai arată în comunicatul menţionat.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, acţiunea beneficiind de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Sălaj şi al jandarmilor de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.