Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbați din Vâlcea sunt cercetaţi pentru mai multe fapte de lovire, ameninţare și tulburarea liniştii publice

pixabay
pumn

Un bărbat din localitatea Lădeşti şi unul din Cernişoara, cercetaţi pentru mai multe fapte de lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare, au fost reţinuţi de poliţişti şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, un bărbatul din comuna Lădeşti ar fi agresat doi bărbaţi şi o femeie în faţa unui bar din localitate, iar bărbatul din Cernişoara ar fi agresat un alt bărbat, cu un cuţit, şi apoi ar fi ameninţat cu moartea mai multe persoane prezente în momentul conflictului, scrie Agerpres.ro.

"La data de 6 iunie, bărbatul din Lădeşti, în timp ce se afla în faţa unui bar din comună, ar fi agresat doi bărbaţi şi o femeie din localitate şi ulterior le-ar fi adresat ameninţări cu moartea, tulburând în acelaşi timp ordinea şi liniştea publică. În noaptea de 5 spre 6 iunie, bărbatul din comuna Cernişoara se afla în localitate, în faţa gospodăriei unei cunoştinţe, iar la un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic un alt bărbat, tăindu-l cu un cuţit, după care ar fi exercitat ameninţări cu moartea faţă de mai multe persoane prezente", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Cei doi au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei, sâmbătă, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt efectuate de poliţişti de la Secţia 8 de Poliţie Rurală Lăpuşata, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.