Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi din Vrancea sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de cultivare şi consum de droguri

www.telegraph.co.uk
traficant droguri

Doi bărbaţi din Mera şi Suraia sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de cultivare şi consum ilicit de droguri de risc după ce poliţiştii vrânceni au descoperit, în urma unor percheziţii domiciliare, o cultură de canabis şi 300 de grame de masă vegetală din acelaşi drog, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Astăzi, 11 iunie, poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea au efectuat trei percheziţii domiciliare în judeţul Vrancea, activităţile fiind desfăşurate în cadrul a două dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de cultivare şi consum ilicit de droguri de risc. În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit o cultură indoor de cannabis (9 plante aflate în diferite stadii de dezvoltare) şi au indisponibilizat 300 de grame de masă vegetală de cannabis, 2.050 de lei, 280 de euro, două telefoane mobile, înscrisuri şi mai multe seminţe de cannabis. Din cercetări a reieşit că un bărbat din comuna Mera şi unul din localitatea Suraia ar fi comandat, de pe mai multe site-uri de profil, seminţe de cannabis, pe care le-ar fi cultivat la domiciliul lor", se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marcel Vela reacționează la punerea sub control judiciar a vlogger-ului Colo: Doresc să trag un mare semnal de alarmă

În urma percheziţiilor a fost descoperit un cort folosit pentru cultivarea plantelor de cannabis, dotat cu lămpi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune şi fertilizatori, bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit IPJ Vrancea, au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, pentru audieri. Faţă de cei doi bărbaţi din Mera şi Suraia a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de cultivare şi consum ilicit de droguri de risc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.