Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi, plecaţi la muncă în Franţa, daţi dispăruţi, după ce mama lor nu a mai putut lua legătura cu ei din luna iunie - Cei doi, căutaţi şi în Franţa

dosare

Doi bărbaţi aflaţi la muncă în Franţa au fost daţi dispăruţi, după ce mama lor, din judeţul Neamţ, nu a mai putut lua legătură cu ei din luna iunie, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat că poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au fost sesizaţi, luni, de către o femeie în vârstă de 61 de ani, din Barticeşti, cu privire la faptul că, din luna iunie 2023, deşi a încercat în numeroase rânduri, nu a mai reuşit să ia legătura cu fiii săi, Claudiu-Adrian Ianuş, în vârstă de 22 ani şi Alin - Petrică Ianuş, în vârstă de 40 ani, ambii aflaţi la muncă în Franţa.

Claudiu Adrian Ianuş are o înălţime de 1,72 metri, o greutate de 60 de kilograme, păr şaten, tuns scurt şi ochi albaştri. Alin – Petrică Ianuş are o înălţime de 1,60 de metri, 60 de kilograme, păr şaten, tuns scurt, ochi albaştri.

“Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie!”, au transmis poliţiştii.

IPJ Neamţ a menţionat că cei doi sunt căutaţi şi de autorităţile franceze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.