Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi, prinşi în flagrant când sustrăgeau bunuri dintr-o maşină, într-o parcare din Sectorul 1

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant când sustrăgeau bunuri dintr-o maşină, într-o parcare din Sectorul 1. Ei au fost arestaţi pentru 30 de zile.

”Ieri, 23 septembrie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 1, în urma unor activităţi specifice, au prins în flagrant delict doi bărbaţi, în vârstă de 46, respectiv 56 de ani, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-un autovehicul, parcat pe o stradă din Sectorul 1”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, la data de 22 septembrie 2022, Secţia 2 Politie a fost sesizată, prin apel 112, de către persoana vătămată, cu privire la faptul ca în cursul aceleiaşi zile, în jurul orelor 15:30, a parcat autoturismul personal într-o parcare ce aparţinea unui centru comercial, iar când a revenit a constatat ca din interiorul autovehiculului îi lipseşte suma de 5.000 de lei şi 5.000 de euro.

”Ca urmare a activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 1, întrucât existau date şi indicii că bărbaţii săvârşesc o altă faptă similară, în aceeaşi parcare din Sectorul 1, în data de 23 septembrie, au acţionat cu operativitate şi i-au prins în flagrant delict pe cei doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt din autovehicul. De asemenea, la efectuarea controlului corporal, asupra bărbaţilor au fost găsite obiecte de interes operativ, precum şi 2.100 de lei şi 670 euro”, au mai precizat poliţiştii.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar sâmbătă, faţă de aceştia, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.