Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi, suspectaţi de cămătărie şi şantaj, prinşi în flagrant de poliţişti în Vrancea

O parte din redactia unui saptamanal din Buzau, retinuta pentru santaj

Doi bărbaţi din judeţul Vrancea au fost prinşi în flagrant, marţi, la Focşani, în timp ce primeau bani de la o persoană căreia îi oferiseră anterior, cu titlu de împrumut, o altă sumă. Cei doi sunt suspectaţi că, începând de anul trecut, s-au ocupat cu activităţi de camătă şi şantaj, prin ameninţări cu violenţă. În acest caz au avut loc şapte percheziţii, iar zece persoane vor fi audiate de poliţişti potrivit news.ro.

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea au prins în flagrant delict, marţi, la Focşani, doi bărbaţi din judeţul Vrancea, în timp ce primeau bani de la persoana căreia îi oferiseră anterior, cu titlu de împrumut, o altă sumă.

Din cercetări rezultă că, în perioada 2018 - 2019, aceştia ar fi desfăşurat activităţi de camătă şi şantaj, prin ameninţări cu acte de violenţă.

Marţi, poliţiştii au făcut şapte percheziţii domiciliare, în urma cărora zece persoane urmează să fie duse la sediul Poliţiei Judeţene Vrancea, pentru audieri.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă, şantaj şi proxenetism, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi luării măsurilor legale.

La acţiunea desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea şi cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au fost angrenaţi şi poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale Focşani şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vrancea, precum şi jandarmi din Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.