Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au făcut PRĂPĂD cu o sabie şi cu o baionetă: Au atacat o ambulanţă şi o mașină de poliție

112 politia politie

Doi bărbaţi - tată şi fiu - au provocat scandal în centrul municipiului Fălticeni, distrugând cu o sabie mai multe rafturi şi vitrine dintr-un magazin, lovind cu o baionetă o maşină de poliţie şi o ambulanţă şi ameninţând mai multe persoane, anunță news.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, pe data de 15 iunie, un bărbat a provocat un scandal în centrul municipiului Fălticeni.

Citește și: Lovitură pentru PSD! Artificiul folosit de Guvernul Orban pentru a nu mai avea nevoie de votul Parlamentului în vederea prelungirii stării de alertă

Astfel, el a agresat mai întâi un bărbat, după care a revenit la locul agresiunii înarmat cu o sabie. Cu aceasta el a distrus mai multe rafturi şi vitrine ale unui magazin şi a ameninţat o altă persoană.

După zece minute, în sprijinul bărbatului a venit tatăl său înarmat cu o baionetă. Ei au fugit după persoana ameninţată şi fratele acesteia. De asemenea, tatăl a lovit cu baioneta o ambulanţă şi maşina de poliţie care se deplasase în zona respectivă, dar şi un alt autoturism, acestea suferind avarii.

Procurorii îl cercetează pe fiu sub control judiciar pentru comiterea a trei infracţiuni de distrugere şi pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.