Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi consumatori de droguri din Mehedinți, reținuți la Băile Herculane

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Două persoane din judeţul Mehedinţi au fost depistate, în noaptea de luni spre marţi, de poliţiştii cărăşeni, în timp ce consumau substanţe interzise, în zona "7 Izvoare" din Băile Herculane, potrivit Agerpres.

"În cursul nopţii de 18 spre 19 noiembrie, în jurul orei 2,15, poliţişti din cadrul Poliţiei Staţiunii Băile Herculane s-au autosesizat cu privire la faptul că în zona 7 Izvoare, nişte persoane ar deţine şi consuma substanţe interzise.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

La faţa locului, poliţiştii au identificat un autoturism parcat pe marginea drumului, lângă care se aflau doi bărbaţi, de 27 şi 42 de ani, ambii din judeţul Mehedinţi. În urma verificărilor efectuate, au fost găsite o ţigaretă confecţionată artizanal şi două recipiente din plastic, conţinând fragmente vegetale de culoare verde-oliv, susceptibile a fi substanţe interzise, toate fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat remis marţi, de către Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cercetările fiind continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.