Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi copii care se jucau cu un skateboard, pe o stradă din Iași, au fost spulberați de o autoutilitară

www.realitatea.net
ambulanță accident

Doi copii care se jucau, miercuri seara, cu un skateboard, pe o stradă localitatea Ciurea, județul Iași, au fost răniți grav, după ce au ajuns în fața unei autoutilitare, iar șoferul nu a putut evita impactul, potrivit Mediafax.

Medicul Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași a declarat, miercuri seara, că cei doi copii au răni grave, unul fiind resuscitat la locul producerii accidentului, iar celălalt este în comă.

"Un copil de 9 ani a fost găsit în stop cardio-respirator la locul producerii accidentului. Echipajul medical încearcă resuscitarea acestuia, el fiind transportat la Spitalul Clinic de Pediatrie Sfânta Maria, din Iași, de către un echipaj SMURD - TIM. Acesta a suferit o fractură de bazin, fractură deschisă de gambă și femur, dar și un traumatism toraco-abdominal. Celălalt copil, de 7 ani, a fost găsit la locul producerii accidentului, cu traumatism cranio-cerebral sever. El a fost intubat și ventilat mecanic, fiind transportat la Spitalul de Neurochirurgie de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță cu medic", a spus Diana Cimpoeșu.

Citește și: Momente de PANICĂ în Franța: Pasagerii unui avion au fost REȚINUȚI

Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

"Din primele informații reiese că cei doi copii se aflau împreună pe un skateboard și că ar fi apărut brusc în fața unei autoutilitare. În cauză se fac deocamdată cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.