Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi copii din Pungești s-au ales cu arsuri grave în urma unui incendiu

alerta

Un copil în vârstă de trei ani din comuna Pungeşti a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, iar altul în vârstă de un an şi opt luni s-a ales cu arsuri ale căilor respiratorii, în urma unui incendiu izbucnit, luni, la locuinţa lor. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Podul Înalt" Vaslui, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Cei doi copii erau lăsaţi nesupravegheaţi în casă, părinţii, care au o stână, fiind plecaţi. Copiii au fost scoşi din casa în flăcări de nişte vecini care au observat focul şi au sunat la numărul de urgenţă 112, informează autorităţile.

"La faţa locului s-au deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Cei doi copii sunt în stare gravă. Copilul de trei ani a fost intubat de echipajul medical de Terapie Intensivă Mobilă. Ei vor fi preluaţi de un elicopter SMURD şi transportaţi la o unitate medicală din Bucureşti", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Podul Înalt" Vaslui, Petru Iftene, conform Agerpres.

Potrivit acestuia, echipajele de stingere sunt încă la faţa locului, iar cauza probabilă a producerii incendiului este jocul copiilor cu focul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.