Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi deținuți din Italia îi arată lui Sile Cămătaru ce înseamnă să fii mafiot: Focuri de artificii la ieșirea din penitenciar a doi 'șefi' napoletani

artificii

Ieşirea din închisoare a doi capi ai unui clan mafiot a fost prilej de mare sărbătoare, cu focuri de artificii în Napoli, informează sâmbătă mass-media din Italia, citate de AFP, potrivit Agerpres.

Giovanni Illiano, 48 de ani, şi Silvio De Luca, 41 de ani, şi-au ispăşit pedepsele de 8 şi respectiv 10 ani de închisoare pentru extorcare.

În cartierul de baruri din Monterusciello, în vestul oraşului Napoli, mai mult de o sută de rude şi prieteni îi aşteptau joi seara pentru o sărbătoare cu şampanie, jocuri de lumini şi focuri de artificii.

Citește și: Traian Băsescu îl critică pe Ludovic Orban: A făcut o greșeală fundamentală

Pentru această reîntoarcere în fieful lor - cunoscut pentru traficul său de droguri - a fost angajat un interpret de cântece populare napolitane, iar acesta a dedicat numeroase cântece mafioţilor aflaţi încă în spatele gratiilor, subliniază presa italiană.

Evenimentul, documentat cu fotografii şi înregistrări video postate pe reţelele sociale, face obiectul unei anchete a poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.