Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi dintre agresorii polițiștilor din Vâlcea au fost reținuți în Slatina

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Doi dintre agresorii polițiștilor din Vâlcea bătuți în timpul nopții de marți spre miercuri, după ce au urmărit un șofer fugar, au fost prinși în Slatina. Sindicatul Europol anunţă că cei doi poliţişti au fost deposedaţi de arme, ameninţaţi cu pistolul şi sechestraţi, potrivit Mediafax.

Miercuri, mai multe persoane au fost audiate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, după agresiunea din timpul nopții.

Anchetatorii au aflat că printre agresorii celor doi poliţişti de la Secţia Rurală Prundeni se numără încă doi bărbaţi, astfel că poliţiştii au plecat în căutarea lor.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, cei doi au fost găsiţi, câteva ore mai târziu, în trafic, pe o stradă din Slatina. Cei doi au fost ridicaţi de mascaţi şi au fost duşi la audieri.

Într-o postare pe Facebook, Sindicatul Europol anunţă că cei doi poliţişti au fost deposedaţi de arme, ameninţaţi cu pistolul şi sechestraţi.

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

„Noi informații revoltătoare apar în cazul colegilor agresați. Se pare că după ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii au îndreptat pistoalele înspre polițiști, iar unul dintre ei ar fi apăsat și trăgaciul, doar ca încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartușele pe parcursul urmăririi!“, se arată în postarea Europol.

Sindicaliştii scriu că aşteaptă ca ministrul de Interne să discute despre adevăratele probleme ale poliţiştilor: „Poate își dă două palme în oglindă ministrul Vela și începe să discute despre adevăratele probleme ale sistemului, nu despre rebrenduirea Poliției Române. Nu de alta, dar până să dăm frumos pe sticlă, am vrea să rămânem în viață după fiecare schimb de muncă”, scrie Europol.

Doi polițiști au fost agresați în timpul nopții de marți spre miercuri, după ce au urmărit un șofer fugar, în localitatea Călina, județul Vâlcea, iar pentru a-l opri au tras nouă focuri de armă. În timpul disputei, arma unui dintre agenți a căzut, însă a fost recuperată, potrivit Poliției din județ.

Doi polițiști au fost agresați în timpul nopții de marți spre miercuri, după ce au urmărit un șofer fugar, în localitatea Călina, județul Vâlcea, iar pentru a-l opri au tras nouă focuri de armă. În timpul disputei, arma unui dintre agenți a căzut, însă a fost recuperată, susțineau reprezentanții Poliției Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.