Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi dintre cei 18 beneficiari ai unui centru de bătrâni infectați AU MURIT

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Doi dintre cei 18 beneficiari ai centrului rezidenţial pentru persoane vârstnice din comuna bistriţeană Maieru, confirmaţi cu COVID-19, au decedat în ultimele 24 de ore, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către şefa Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu.

Conform sursei citate, este vorba despre o femeie de 84 de ani şi un bărbat de 64 de ani.

Citește și: VIDEO Scandal între PNL și USR! Replici de mahala: ‘Sunteți un ageamiu și un manipulator, care nu ați înțeles nimic. Nu fiți ipocriți și nu mințiți oamenii’

"Dintre cei de la centru, este vorba despre două decese: o femeie de 84 de ani, cu domiciliul în judeţul Mureş, şi un bărbat de 64 de ani. Bărbatul avea Parkinson şi alte comorbidităţi. Mai sunt internaţi încă 16 dintre beneficiari", a declarat Andriţoiu.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Bistriţa-Năsăud s-au înregistrat trei decese în contextul pandemiei cu noul coronavirus, fiind vorba despre doi dintre beneficiarii căminului pentru vârstnici din Maieru şi un deces al unui bărbat de 61 de ani din comuna Şanţ, toţi cu comorbidităţi.

Citește și: Iohannis, reacție despre prelungirea stării de alertă: ‘Este o abordare și utilă și corectă și de bun simț’

Focarul de infecţii cu noul coronavirus de la Maieru a afectat 18 dintre cei 21 de beneficiari ai centrului rezidenţial, trei infirmiere, o bucătăreasă şi o asistentă socială.

Până la această dată, în judeţ au fost confirmate 439 de cazuri de COVID-19, dintre care 298 de persoane s-au vindecat, iar 39 au decedat, rămânând active 102 cazuri.

Citește și: Augustin Zegrean: ‘Ar trebui echilibrate lucrurile, dar nu așa. Este o metodă pur bolșevică. Pensiile nu se plătesc din bugetul de stat, ci din bugetul asigurărilor de stat’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.