Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi dintre cei mai mari retaileri din lume formează o alianță strategică

romania-insider.com
carrefour

Retailerul francez Carrefour şi grupul britanic Tesco au anunţat luni planul de a forma o alianţă strategică pe termen lung în domeniul achiziţiilor, la nivel global, pentru a reduce costurile, transmite Reuters.

Acordul este cel mai recent parteneriat convenit în sectorul european al comerţului cu amănuntul, segment în care s-a implicat în ultimele luni şi gigantul comerţului electronic Amazon.com.

Alianţa va include relaţiile strategice cu furnizorii globali, achiziţii în comun de produse sub brand propriu şi bunuri care nu sunt destinate recomercializării, se arată într-un comunicat al Carrefour, informează news.ro.

Grupul Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, a anunţat în ianuarie planuri de reducere a costurilor şi a numărului de locuri de muncă, creşterea investiţiilor în comerţul electronic şi căutarea unui parteneriat în China, într-un efort de a îmbunătăţi profitabilitatea şi veniturile şi de a depăşi companiile concurente din Franţa, în dezvoltarea produselor destinate cumpărăturilor onlime.

Tesco a anunţat la rândul său că parteneriatul va îmbunătăţi calitatea şi diversitatea produselor oferite spre vânzare şi va permite reducerea costurilor.

”Lucrând împreună şi profitând la maximum de experienţa şi capacitatea noastră în domeniul aprovizionării vom fi capabili să oferim clienţilor o posibilitate mai mare de a alege, o calitate şi o valoare mai bună”, a declarat directorul general al Tesco, Dave Lewis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.