Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi dintre copiii lui El Chapo, inculpați în SUA pentru trafic de droguri - Cei doi s-ar ascunde în Mexic

el chapo

Departamentul Justiției de la Washington a anunțat că doi dintre fiii lui Joaquín "El Chapo" Guzmán, fostul lider al cartelului mexican de droguri Sinaloa, au fost inculpați pentru implicare în operațiuni de import și distribuție de substanțe narcotice în SUA, informează site-ul postului NPR, citat de Mediafax.

Joaquín Guzmán Lopez, 34 de ani, și Ovidio Guzmán Lopez, 28 de ani, despre care se crede că se ascund în Mexic, sunt acuzați că între 2008 și 2018 au "conspirat să distribuie cocaină, metamfetamine şi marijuana provenite din Mexic şi din alte părţi pentru a le importa în Statele Unite", se arată într-un comunicat al autorităților americane.

Citeste si Judecătorii reacționează DUR după OUG privind Justiția - Se cere revocarea unor membri ai CSM / Cine sunt magistrații vizați

Celebrul lord al drogurilor Joaquín "El Chapo" Guzmán a fost extrădat în SUA în anul 2017, iar recent a fost găsit vinovat pentru trafic de droguri de o instanță din New York.

Avocatul lui Guzman, Jeffrey Lichtman, a afirmat că adevăratul lider al cartelului Sinaloa este Ismael "El Mayo" Zambada, care ar fi scăpat de închisoare prin mituirea "întregului" guvern mexican, inclusiv a foştilor preşedinţi Peña Nieto şi Felipe Calderóne. Cei doi foşti şefi de stat au respins acuzațiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.