Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi elevi de la două licee şi un cadru didactic din municipiul Brașov, depistați cu COVID-19

Facebook
covid 19 coronavirus

Trei cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în tot atâtea unităţi de învăţământ din municipiul Braşov, în ultimele zile, fiind vorba de doi elevi şi un cadru didactic, conform Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov.

Cei doi elevi depistaţi pozitiv la testul COVID-19 studiază la Colegiul Naţional "Unirea" respectiv la Liceul de Muzică, iar în cel de-al treilea caz este vorba despre un cadru didactic auxiliar de la Grădiniţa nr.9, potrivit agerpres.ro.

Vezi și: Paradoxul din România care cu greu poate fi explicat: Avem mai mulți tineri decât vârstnici, dar pensionarii îi depăşesc pe salariaţi

Conform sursei citate, la Colegiul Naţional "Unirea", unde a fost depistată cu COVID-19 o elevă de clasa VIII-a, conducerea unităţii şcolare a luat decizia de a-i carantina doar pe colegii acesteia, clasa respectivă trecând la scenariul roşu (cursuri online) cel puţin timp de 8 zile.

În ce priveşte profesorii care au intrat în contact cu aceasta, în urma anchetei epidemiologice s-a stabilit că aceştia au respectat măsurile de protecţie (mască şi distanţare fizică), astfel că aceştia vor preda în continuare la clasă.

Citește și: Reacția Gabrielei Firea, după afirmația lui Nicușor Dan despre 'panarame': 'Sunt și voi fi mereu alături de toate femeile! Ele duc greul!'

În celelalte două cazuri, confirmate miercuri dimineaţa, ancheta epidemiologică este în desfăşurare şi urmează ca, în funcţie de rezultatele acesteia, să se ia decizii.

De la începutul anului şcolar, un alt cadru didactic, de la Grădiniţa nr.22 din municipiul Braşov, a fost confirmat cu COVID-19, în cazul acestei unităţi de învăţământ luându-se decizia de a se trece, temporar, la scenariul roşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.