Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi elevi din Tulcea au fost amendaţi cu 2.000 de lei pentru că au pulverizat spray lacrimogen în şcoală

digi24.ro
jandarmerie

Doi elevi au fost amendaţi de jandarmi cu 2.000 de lei pentru că au pulverizat spray lacrimogen într-o şcoală din municipiul Tulcea. Nicio persoană nu a avut de suferit în urma acestui eveniment, conform news.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, joi, jandarmii au fost solicitaţi de către reprezentanţii unei unităţi şcolare din municipiul Tulcea să intervină, în urma folosirii unui spray iritant lacrimogen de către doi elevi.

Cu ajutorul sistemelor de supraveghere video, jandarmii au reuşit imediat să-i identifice pe cei doi elevi, unul de 16 ani, iar celălalt de 17 ani.

"Întrebaţi de cele întâmplate, initial, aceştia au negat cele comise, însă imaginile de pe camerele video i-au determinat să recunoască fapta. Din imaginile surprinse, a reieşit faptul că cei doi elevi au pulverizat spray iritant lacrimogen la intrarea în una dintre clase, mai precis asupra uşii, însă nu a produs vătămări ale integrităţii corporale sau sănătăţii altor elevi”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că părinţii celor doi elevi au fost informaţi cu privire la această situaţie, iar unul dintre ei s-a prezentat la unitatea şcolară.

Cei doi elevi au fost amendaţi cu 2.000 de lei pentru gestul lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.