Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi hoți români, îmbrăcați în polițiști, i-au lăsat mască pe polițiștii din Spania după ce au furat jumătate de milion de euro de la traficanți

twitter
jaf

Doi români au uimit polițiștii din Spania cu geniul de care au dat dovadă în timpul comiterii mai multor infracțiuni. Cei doi s-au îmbrăcat în polițiști și au lăsat mai mulți traficanți de droguri fără suma uriașă de un milion de euro.

"Agenții Poliției Naționale spaniole au dezmembrat un grup criminal, ai cărui membri s-au prefăcut că sunt gardieni civili pentru a jefui traficanți de droguri și oameni de afaceri. Printre cei reţinuţi sunt şi doi români, alături de un albanez şi patru spanioli. Agenții i-au arestat cei șapte membri ai grupului, dintre care patru au fost arestați la Madrid când tocmai puseseră mâna pe 480.000 de euro.

 

Prima lovitură dată de români şi de complicii lor, scrie diariodesevilla.es, a avut loc în august 2018, atunci când au jefuit violent mai mulţi traficanţi de droguri din Sevilla, de la care au luat 180.000 de euro. Poliţiştii iberici au reuşit să ia urma bandei şi au aflat că la începutul lunii martie puneau la cale o nouă lovitură, împotriva unui afacerist din domeniul imobiliarelor", potrivit Libertatea.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.