Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi îndrăgostiți au fost găsiți morți în râul Lăpuș

ultima ora

O femeie de 26 ani și un bărbat de 37 de ani au fost găsiți, morți, în râul Lăpuș din Maramureș, transmite luni Antena 3.

Cei doi formau un cuplu. În cauză s-a deschis un dosar de moarte suspectă. Prima a fost găsită femeia, după care la două ore distanță a fost găsit și bărbatul. Cei doi au fost transportați la morga din Baia Mare, unde specialiștii vor stabili cu exactitate cauza decesului.

Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii au fost sesizați luni prin apel la 112 cu privire la faptul că în albia râului Lapușel a fost găsit un cadavru. La fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de cadavrul unei tinere de 26 de ani, din Baia Mare, care nu prezenta urme exterioare de violență.

În apropierea locului unde a fost găsit cadavrul tinerei, polițiștii au identificat, în amonte, cadavrul unui bărbat de 37 de ani din județul Iași. „În zona în care au fost identificate cadavrele au fost descoperite haine, bunuri și acte de identitate ale persoanelor în cauză”, a transmis Poliția Maramureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.