Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi minori de un an şi 4 ani din Ialomița, intoxicaţi cu fum! Copilul de 4 ani a decedat

Agerpres
fum poluare radiatii

Doi minori cu vârste de un an şi 4 ani au fost intoxicaţi cu fum în urma unui incendiu la o casă din satul Frăţileşti, comuna ialomiţeană Săveni, iar copilul în vârstă de 4 ani nu a mai putut fi salvat şi a decedat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt. Ani Cercel, la faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia - Garda Ţăndărei, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autosanitară SMURD, încadrate cu 9 pompieri şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Citește și: Bihor: Polițiștii caută o fată de 12 ani, dată dispărută de familie

"La faţa locului au fost găsiţi doi minori cu vârstele de 1 şi 4 ani, care la momentul izbucnirii incendiului erau singuri în casă. Aceştia s-au jucat cu materiale combustibile în jurul sobei cu acumulare de căldură, iar până la incendiu a fost un singur pas, fumul degajat inundând rapid încăperea în care se aflau. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, mama copiilor, care i-a lăsat nesupravegheaţi pentru câteva momente, i-a evacuat pe aceştia din locuinţă şi a alertat forţele de stingere şi prim-ajutor", a declarat sursa citată.

Pompierii au luat măsuri pentru localizarea şi stingerea incendiului, iar paramedicii au acordat primele îngrijiri medicale minorului în vârstă de aproximativ un an, care ulterior a fost transportat la spital.

"Celălalt minor, în vârstă de aproximativ 4 ani, a fost găsit în stop-cardiorespirator, iar cadrele medicale i-au efectuat manevre de resuscitare mai bine de 60 de minute. Din păcate, pentru el eforturile au fost în zadar, minorul fiind declarat decedat de către medicul de pe ambulanţă", a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.