Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi muncitori au fost răniți după ce au căzut de pe o schelă culisabilă care s-a desprins partțial de pe un bloc: au fost transportați la spital

schelă

Doi muncitori au fost răniţi, miercuri după-amiază, după ce au căzut de pe o schelă culisabilă care s-a desprins parţial de pe un bloc din Târgu Mureş. Ei au fost transportaţi la spital, cu suspiciune de fracturi multiple.

”Trei echipaje de pompieri ale Detaşamentului Târgu Mureş ce încadrează o autospecială de stingere, o autoscară mecanică de intervenţie şi lucru la înălţimi şi o ambulanţă SMURD C1 Terapie Intensivă Mobilă intervin în municipiul Târgu Mureş, strada Aleea Tâmplarilor, pentru acordarea de îngrijiri medicale a 2 muncitori căzuţi de pe o schelă culisabilă desprinsă parţial de pe un bloc şi îndepărtarea pericolului de cădere a acesteia”, a transmis, miercuri după-amiază, ISU Mureş.

Cei doi bărbaţi au fost preluaţi de echipajul SMURD C1 şi un echipaj medical SAJ şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale suplimentare, cu suspiciune de multiple fracturi.

Pompierii intervin pentru a îndepărta pericolul de cădere a schelei montate cu scopul unor lucrări de izolare a blocului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.