Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi oameni au murit în Ialomița după ce au căzut într-un canal cu dejecţii

Inquam Photos/ Octav Ganea
exercitiu pompieri smurd metrou accident ambulanta

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi o a treia a fost salvată, duminică, după ce au căzut într-un canal cu dejecţii în judeţul Ialomiţa, într-o zonă unde se află o fermă de animale, scrie News.ro.

Poliţia urmează să stabilească împrejurările în care cei trei au ajuns în canal. Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că cei trei erau muncitori la o societate comercială, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpă.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru situaţii de urgenţă Ialomiţa, intervenţia a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 15:30, într-o zonă situată între municipiul Slobozia şi oraşul Amara, unde se află o fermă de animale.

Trei bărbaţi au căzut în canalul de colectare a dejecţiilor, iar salvatorii au găsit în viaţâ doar pe unul dintre ei, în vârsta de 34 de ani.

Ceilalţi doi, cu vârste de 38, respectiv 53 de ani, au fost scoşi morţi din canal, echipajele medicale declarând decesul la faţa locului.

Nu se cunosc încă împrejurările în care cei trei bărbaţi au ajuns în canalul cu dejecţii, care este administrat de o firmă privată.

Surse din poliţie au declarat pentru News.ro că cei trei erau muncitori la o societate comercială. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă iar poliţiştii fac verificări şi sub aspectul nerespectării condiţiilor de sănătate şi securitate în muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.