Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Șase persoane, rănite în două accidente rutiere în care au fost implicate trei mașini și un microbuz

www.realitatea.net
ambulanță accident

UPDATE: Șase persoane au fost rănite, sâmbătă, în două accidente produse în județul Olt. În cele două accidente au fost implicate trei autoturisme şi un microbuz care avea la bord opt bulgari, informează Mediafax.

Primul accident s-a produs pe centura ocolitoare a orașului Caracal, unde un autoturism și un microbuz în care se aflau opt cetățeni bulgari s-au ciocnit.

Cei opt bulgari au fost asistați la fața locului și au refuzat transportul la spital. Șoferul autoturismului, în vârstă de 50 de ani, din Caracal, și pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față, în vârstă de 15 ani, din aceeași localitate, au fost transportați la spitalul din Caracal cu traumatisme craniene.

Cel de-al doilea accident a avut loc la intersecția Drumului Național 65 cu Drumul Județean 644, în apropierea orașului Balș, unde s-au ciocnit două mașini în care se aflau șase persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, echipajele SMURD au preluat două victime, soț și soție, în vârstă de 54 de ani, respectiv 51 de ani, iar echipajele SAJ au preluat doi bărbați, unul în vârstă de 26 de ani și unul în vârstă de 34 de ani, din orașul Corabia. Primii doi răniți au fost duși la spitalul din Slatina, iar ceilalți doi la Balș.

Știrea inițială:

Două persoane, printre care şi un adolescent de 15 ani, au fost fost rănite sâmbătă seara în urma unui accident produs pe centura municipiului Caracal între un autoturism şi un microbuz, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, informează Agerpres.

Persoanele rănite, ambele din municipiul Caracal, se aflau în autoturism, iar în microbuz erau opt cetăţeni bulgari care au fost asistaţi la faţa locului de echipaje medicale şi au refuzat transportul la spital.

Citește și: Incident pe Aeroportul Otopeni: 142 de pasageri au fost daţi jos din aeronava care trebuia să decoleze spre Dubai

În ajutorul victimelor au intervenit un echipaj SMURD Caracal şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Olt, care au asistat medical la locul accidentului persoanele din microbuz şi au transportat la spital cei doi răniţi.

"Şoferul autoturismului, în vârsta de 50 de ani, din Caracal, şi pasagerul aflat pe scaunul din dreapta faţă, în vârsta de 15 ani, din aceeaşi localitate, au fost transportaţi la CPU Caracal cu traumatisme craniene", a precizat Băsăşteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.