Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi protagoniști din 'Vikingii', la premiera românească a sezonului final: 'Am crescut împreună'

mediafax.ro
film

Doi dintre protagoniștii serialului ”Vikings/ Vikingii” au venit la București, joi, pentru lansarea ultimului sezon al seriei, și s-au întâlnit cu fanii români pentru a vorbi despre încheierea poveștii personajelor lor: ”Într-un fel am crescut împreună”, a spus Georgia Hirst, care joacă rolul Torvi.

Georgia Hirst și Jordan Patrick Smith care interpretează rolurile Torvi și Ubbe, în serialul ”Vikings” au dat autografe la București și s-au fotografiat cu fanii serialului.

”Când am început să joc în serial aveam 19 ani. Personajul meu avea 14-15 ani, acum, a ajuns să fie mult mai în vârstă decât mine. Într-un fel am crescut împreună. Am încercat să folosesc experiențe personale pentru a arăta ce i se întâmplă. Poate și faptul că este atât de umană a transformat-o într-un personaj de care spectatorii sunt legați. Am învățat multe de la personajul pe care l-am interpretat. Nici nu mai am cum să îmi imaginez că ar putea să joace altcineva acest rol. Simt că este a mea acum”, a spus Georgia Hirst, interpreta rolului Torvi, în serial.

Citește și: Liderul deputaţilor UDMR, anunţ ŞOC: Maghiarii vor pune umărul la dărâmarea Guvernului Orban dacă se trece la alegeri locale în două tururi

”În funcție de scenă aveam nevoie de perioade de timp diferite de pregătire. Pentru o bătălie, de exemplu, trebuia să exersez cel puțin câte o săptămână în care să mă pregătesc fizic pentru câteva ore pe zi. Când am început nu aveam cine știe ce coordonare. Pe platou ziceai că sunt o girafă care aleargă cu picioarele și mâinile în toate direcțiile”, a povestit actrița la București.

Serialul ”Vikings/ Vikingii” este produs de Michael Hirst pentru canalul History. Seria a debutat în 2013 și joi a fost lansat al șaselea și ultimul sezon. Printre surprizele ultimelor 20 de episoade se numără și faptul că regia unuia dintre ele i-a fost încredințată actriței Katheryn Winnick, interpreta Lagerthei. Urmașii lui Ragnar, Bjorn, Ubbe și Hvitserk continuă să își caute propriile drumuri în legendă după alungarea fratelui lor Ivar Fără-de-Oase, a cărui răzbunare începe să se profileze. Din distribuția celui de-al șaselea sezon nu lipsesc Katheryn Winnick (Lagertha), Alexander Ludwig (Bjorn), Alex Høgh Andersen (Ivar Fără-de-Oase), Georgia Hirst (Torvi), Jordan Patrick Smith (Ubbe) și Marco Ilsø ( Hvitserk).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.