Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi sirieni ascunşi în cabina unui tir turcesc, depistaţi în PTF Giurgiu

Doi cetăţeni sirieni au fost depistaţi, marţi, de poliţiştii de frontieră, în timp ce încercau să intre ilegal în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu, ascunşi în cabina unui tir ce transporta ulei vegetal din Turcia, potrivit Agerpres.

"Astăzi, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră de intrare în România, doi cetăţeni turci, cu vârste de 52 de ani, respectiv 58 de ani, care se aflau într-un ansamblu rutier. Aceştia transportau, conform documentelor prezentate, ulei vegetal din Turcia pentru România. Procedând la verificarea mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit în cabina şoferului, mai exact în spaţiul destinat pentru depozitarea bagajelor, două persoane de sex masculin. Persoanele în cauză nu deţineau documente de identitate asupra lor şi au declarat autorităţilor că au plătit fiecare suma de patru mii de euro celor doi şoferi pentru a-i ajuta să treacă ilegal frontiera în ţara noastră şi intenţionau să ajungă în Germania", se arată într-un comunicat de presă, transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că e vorba de doi cetăţeni sirieni şi, conform protocolului româno - bulgar, cei doi migranţi ilegali, şoferii turci şi ansamblul rutier au fost preluaţi de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.