Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi sirieni, un francez şi un austriac au fost prinşi prin detecție termică când voiau să intre ilegal în ţară

Agerpres
granita gard polonia belarus

Doi sirieni, un francez şi un austriac au fost prinşi după ce au intrat ilegal în ţară venind din Serbia, în zona localităţii Beba Veche din judeţul Timiş, a anunţat, duminică, Poliţia de Frontieră Română.

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare (...) au observat, cu ajutorul echipamentelor de detecţie termică, un grup de persoane care a trecut ilegal frontiera, din Serbia, pe direcţia localităţii de frontieră Beba Veche (...). Imediat, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au fost depistate, ascunse într-un canal colector aflat la aproximativ 500 metri de linia de frontieră, trei persoane de sex masculin. Continuându-se cercetarea terenului, pe aceeaşi direcţie a mai fost depistat un bărbat care făcea parte din acelaşi grup", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Conform aceleiaşi surse, în urma verificărilor s-a stabilit că din grup fac parte doi cetăţeni sirieni, un francez şi un austriac, cu vârste cuprinse între 16 ani şi 47 ani.

Cei patru sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, ancheta fiind desfăşurată sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.