Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi soţi din Sibiu, la un pas de moarte după ce s-au răsturnat cu maşina

Agerpres.ro
masina sibiu

Doi soţi au fost transportaţi, cu mai multe răni, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce s-au răsturnat cu maşina în localitatea Cornăţel, a anunţat Poliţia.

"DJ 106, in zona localităţii Cornăţel, pe un tronson de drum in curbă la stânga, şoferul unui autoturism condus spre Agnita, pierde controlul direcţiei de deplasare şi se răstoarnă in afara drumului. Şoferul, 89 de ani şi soţia acestuia, 81 de ani, sibieni, au suferit vătămări corporale şi vor fi transportaţi la spital conştienţi. În prezent, se fac cercetări in vederea stabilirii cauzei exacte care a dus la producerea evenimentului, fără mari probleme de trafic", a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter, potrivit Agerpres.ro.

Femeia, în vârstă de 81 de ani, cu durere toracică, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu, de către echipajul SMURD, iar bărbatul de 89 de ani a fost transportat la spital de către echipajul SAJ, cu un traumatism toracic.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.