Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi suporteri ai FC Bruges au fost arestați pentru că au bătut un fan Manchester City

www.agerpres.ro
Guardiola Manchester City

Cinci suporteri ai FC Bruges au fost inculpaţi, iar doi dintre ei au fost încarceraţi, joi, de justiţia belgiană, pentru că au bătut un fan Manchester City, marţi seară, informează AFP, citat de news.ro

Incidentul a avut loc pe o autostradă, după meciul de marţi dintre FC Bruges şi Manchester City, scor 1-5, din grupa A a Ligii Campionilor.

Guido de Pauw, un belgian în vârstă de 63 de ani fan Manchester City, a fost lovit cu bestialitate după o altercaţie cu cu suporteri FC Bruges. La două zile după fapte, procurorii au anunţat că bărbatul este în continuare în comă, însă acum starea sa este stabilă.

Cinci suspecţi – patru bărbaţi de aproximativ 20 de ani şi unul de aproximativ 40 de ani, au fost arestaţi. Joi ei s-au prezentat în faţa unui judecător, care i-a inculpat pentru culpă fără prevedere.

În cazul a doi dintre ei, care au şi fost încarceraţi, acuzaţiile sunt şi de “furt cu violenţă în formă agravată”, respectiv “vătămare corporală”. Ceilalţi trei au evitat încarcerarea, dar ei trebuie să respecte condiţii stricte, între care se numără şi interdicţia de a asista la meciuri şi de a merge la cluburi sau cafenele ale suporterilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.