Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei tineri au fost arestați pentru tâlhărie calificată, după ce au bătut și au jefuit doi cetățeni chinezi

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam arestați traficanti

UPDATE

La data de 28.12.2018 politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Brasov au retinut trei barbati, cu varste de 22, 27 si 30 ani din mun. Focsani si mun. Brasov, banuiti de savarsirea infractiunii de talharie calificata. Acestia in data de 23.12.2018 au patruns in locuinta situata in mun. Brasov, apartinand unor cetateni chinezi, unde prin amenintari si lovituri cu pumnii asupra persoanelor vatamate au sustras suma de 110.000 lei, 2.200 yuani si 100 euro.

In urma unor ample masuri investigativ-operative desfasurate de politisti de investigatii criminale din cadrul IPJ Brasov si IPJ Vrancea, cu sprijinul Serviciului Criminalistic Brasov s-a reusit identificarea autorilor infractiunilor. Astfel au fost puse in executare un numar de 5 mandate de perchezitie domiciliara pe raza judetelor Vrancea si Brasov la persoanele cu implicatii in aceasta cauza, la aceasta activitate participand politisti din cadrul IPJ Brasov si IPJ Vrancea, cu sprijinul lucratorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale Brasov si Vrancea, beneficiind de suportul tehnic al Biroului de Operatiuni Speciale Brasov si Galati.

In urma administrarii probatoriului in cauza, persoanele depistate au fost retinute pt 24 ore si introduse in arestul IPJ Brasov, iar la data de 29.12.2018 instanta a dispus arestarea preventiva pentru 30 zile, a barbatilor de 22 ani, respectiv 30 ani. Asupra acestora, prin ordonanta procurorului din cadrul Parchetului de pe Langa Judecatoria Brasov s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata.

Știrea inițială

Doi tineri au fost arestați preventiv pentru tâlhărie calificată, fiind acuzați că au intrat în locuința din Brașov a unor cetățeni chinezi, pe care i-au amenințat și i-au lovit cu pumnii pentru a le da banii din casă. Au reșit să fure astfel 110.000 lei, 2.200 yuani și 100 de euro, scrie Mediafax.

Cei doi tineri, din municipiul Focșani și din municipiul Brașov, în complicitate cu un al treilea, în vârstă de 27 de ani, sunt bănuiți că au intrat, în ajunul Crăciunului, în locuința unor cetățeni chinezi din Brașov, pe care i-au amenințat și i-au lovit cu pumnii pentru a le da banii din casă. Au reșit să fure astfel 110.000 lei, 2.200 yuani si 100 euro.

Citește și: Traficul este foarte intens pe DN1 Valea Prahovei

Polițiștii au făcut mai multe percheziții în Brașov și Vrancea la suspecți, iar în urma acestora trei tineri au fost reținuți.

În 29 decembrie, cei trei au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 22 de ani și a celui de 30 de ani, pentru tâlhărie calificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.