Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de risc, după ce au cultivat şi distribuit cannabis

Freepik.com
marijuana cannabis

Doi tineri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Caraş-Severin pentru trafic de droguri de risc, după ce au cultivat plante de cannabis pe diverse terenuri neamenajate din judeţ, iar produsul rezultat a fost distribuit unor consumatori din Timişoara şi Caraş-Severin, au informat miercuri anchetatorii, potrivit agerpres.ro.

"În cauză s-a stabilit faptul că inculpaţii au cultivat droguri de risc pe diferite terenuri neamenajate de pe raza judeţului Caraş-Severin, în scopul distribuirii acestora către tineri consumatori de pe raza municipiului Timişoara şi de pe raza judeţului Caraş-Severin, fie în mod direct, fie prin intermediari. Cultura 'outdoor' era dotată cu sisteme de alimentare cu apă şi dispozitive de prelucrare şi uscare rapidă a drogurilor, iar asupra plantelor erau utilizaţi fertilizatori destinaţi dezvoltării rapide", se arată într-un comunicat al DIICOT Caraş-Severin, remis AGERPRES.

Cei doi suspecţi, care au vârstele de 25 şi 26 de ani, au fost prinşi în flagrant, marţi, în momentul recoltării şi transportării plantelor de cannabis. În urma acţiunii procurorilor şi poliţiştilor, au fost identificate aproximativ 50 de plante de cannabis, în greutate totală de peste 160 kilograme.

Suspecţii ar fi procurat de pe internet uneltele necesare pentru cultura de cannabis, plantele fiind utilizate pentru consumul propriu sau distribuite apoi altor consumatori, contra unor sume de bani, a precizat, la rândul său, IPJ Caraş-Severin.

Cercetările în acest dosar sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiuni de cultivarea de droguri de risc în vederea consumului şi trafic de droguri de risc.

În cursul zilei de miercuri, cei doi inculpaţi vor fi prezentaţi Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.