Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri au murit într-un accident rutier petrecut în județul Arad

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea accident

Două persoane, soţ şi soţie, au murit joi într-un accident rutier petrecut pe DJ 709, în judeţul Arad, între localităţile Şiria şi Pâncota, după ce bărbatul, aflat la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea şoselei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Lorena Pârvulescu, cele două victime aveau vârsta de 33 de ani, respectiv 31 de ani.

Citește și: Un copac a distrus gardul unei biserici, în București

''Din primele cercetări efectuate la faţa locului, Codruţ M., în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Şiria spre Pâncota, pe DJ 709, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând într-un copac aflat în afara părţii carosabile. În urma impactului, au decedat conducătorul auto şi soţia acestuia, Nicoleta M., de 31 de ani, pasager în autoturism. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului'', a declarat joi presei Lorena Pîrvulescu.

La locul producerii evenimentului au fost chemate un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD.

''În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare al Gărzii de Intervenţie Ineu, acestea au constatat că este vorba despre două persoane, bărbat şi femeie, ambele decedate şi încarcerate în maşină. În urma manevrelor de descarcerare au fost scoase cele două cadavre şi predate Serviciului de Medicină Legală, în vederea efectuării examenului anatomopatologic'', a spus, la rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Arad, George Pleşca, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.