Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri, cercetaţi penal pentru întreceri de maşini neautorizate

dosare

Doi tineri din Zalău sunt cercetaţi penal pentru o întrecere de maşini neautorizată, desfăşurată pe şoseaua ocolitoare a municipiului Zalău,se arată, joi, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, potrivit Agerpres.

"Miercuri, 10 mai, în jurul orei 23,00, pe şoseaua ocolitoare a municipiului Zalău, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Zalău, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu au observat două autoturisme oprite în paralel pe partea carosabilă, între acestea aflându-se o persoană care a efectuat un semnal de start, moment în care autoturismele au demarat în viteză de pe loc. Poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea lor, reuşind oprirea şi identificarea conducătorilor auto. Din cercetări s-a stabilit faptul că, doi bărbaţi, de 22 şi 28 de ani, ambii din comuna sălăjeană Hereclean, ar fi participat, cu două autoturisme, la o întrecere de maşini neautorizată, care a avut loc pe şoseaua ocolitoare a municipiului Zalău", precizează comunicatul IPJ.

Potrivit sursei citate, la această întrecere a participat şi un tânăr, de 19 ani, din municipiul Zalău, care a dat startul cursei.

"În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice, faptă prevăzută de art. 339 alin. 2 din Codul Penal. De asemenea, pe perioada cercetărilor, celor doi conducători auto le-au fost reţinute permisele de conducere", se mai arată în comunicatul menţionat.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul şi în vederea luării măsurilor legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.