Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri din Alba au fost amendaţi de jandarmi cu câte 2.300 de lei, după ce au fost surprinşi la pescuit

Todayifoundout.com
peste rama momeala pescuit

Doi tineri din Alba au fost amendaţi de jandarmi cu câte 2.300 de lei, după ce au fost surprinşi la pescuit pe o baltă naturală neamenajată, în perioada de prohibiţie şi, totodată, fără a avea asupra lor declaraţie pe proprie răspundere.

"Un echipaj de jandarmi din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Aiud, care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a surprins două persoane care pescuiau pe o  baltă naturală neamenajată din Noşlac, în apropierea râului Mureş. La solicitarea jandarmilor, cei doi bărbaţi, de 19, respectiv 24 de ani, nu au putut prezenta permisele de pescuit, dar nici declaraţiile pe proprie răspundere privind circulaţia în afara locuinţei/gospodăriei", se menţionează într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Alba.

Jandarmii au aplicat fiecăruia amenzi în valoare totală de 2.300 de lei, plus avertismente. Mai exact, 300 de lei pentru încălcarea O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, respectiv 2.000 de lei conform O.U.G. 1/1999 privind regimul stării de asediu şi regimul stării de urgenţă.

"Atragem atenţia asupra faptului că, prin Ordonanţa Militară nr. 8/2020, este permisă circulaţia titularilor autorizaţiilor/permiselor de pescuit comercial în vederea desfăşurării activităţilor, dar NU sunt permise alte activităţi recreative de pescuit", mai menţionează comunicatul IJJ Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.