Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri din Braşov, reţinuţi în cazul bărbatului omorât într-un imobil

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Poliţiştii braşoveni au reuşit să identifice şi să reţină suspecţii în cazul bărbatului omorât vineri noaptea într-un imobil situat pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul reşedinţă, informează duminică într-un comunicat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean IPJ Braşov. În urma verificărilor, persoana a fost identificată ca fiind un bărbat de 29 de ani, cunoscut ca făcând parte din rândul persoanelor fără adăpost, conform Agerpres.

'Echipe formate din lucrători ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Municipiului Braşov-Biroului de Investigaţii Criminale, Secţiile de Poliţie 1,2,3,4,5 şi o echipă de suport de specialitate din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au procedat la executarea măsurilor de indentificare şi mobilizare a două persoane (un bărbat de 23 de ani şi un minor de 17 ani din judeţul Braşov), suspectate de comiterea infracţiunii de omor care au fost depistate pe raza municipiului Braşov, conduse la sediul IPJ Braşov şi prezentate procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie', potrivit sursei citate.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov a fost sesizat vineri seara, la ora 22.34, prin apel la 112 , de către un bărbat cu privire la faptul că în interiorul unui imobil din municipiul reşedinţă se află cadavrul unei persoane de sex masculin, mai precizează documentul citat.

Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi introduse în arestul IPJ Braşov, urmând ca duminică să fie prezentate Tribunalului pentru Minori şi Familie cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, pentru stabilirea în totalitate a circumstanţelor săvârşirii infracţiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.