Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri din Cluj-Napoca, arestaţi pentru deţinere şi trafic de droguri

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina
"În fapt, la data de 11 octombrie, în jurul orei 03.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 3 Poliţie, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au interceptat în trafic un autoturism condus haotic pe Aleea Detunata din municipiu. Întrucât în timpul verificării documentelor, atât conducătorul auto, cât şi pasagerul manifestau un comportament suspect, existând bănuiala că aceştia ar deţine bunuri interzise sau supuse confiscării, poliţiştii i-au controlat pe aceştia, dar şi autovehiculul. Astfel că, în urma controlului, au fost descoperite două borsete, un ghiozdan şi un pachet de ţigarete, în care s-ar fi aflat mai multe plicuri cu substanţă susceptibilă de a avea efecte psihoactive, 250 de grame de cannabis, un cântar electronic, ciuperci halucinogene, 11.650 de lei, 270 de euro şi 30 de lire sterline", se arată, joi, într-un comunicat de presă al Poliţei Române.

Potrivit sursei citate, cazul a fost preluat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, care au făcut, joi, percheziţii domiciliare la locuinţele celor doi, unde au fost descoperiţi şi ridicaţi, în vederea continuării cercetărilor,12.900 de lei, 735 de euro, 70 de dolari americani, un telefon mobil, un hard-disk, un grinder, patru comprimate şi trei grame de cannabis.

"În urma probatoriului administrat, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar, în cursul zilei de 12 octombrie au fost prezentaţi magistraţilor Tribunalului Cluj, care au dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile", se mai arată în comunicatul menţionat.

Activitatea derulată a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.