Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri spitalizaţi, în urma unei încăierări pe o stradă din Baia Mare

Doi tineri din Baia Mare au fost spitalizaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unei încăierări, în care au fost implicate opt persoane, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Anca Pop, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 despre faptul că pe Bulevardul Republicii a avut loc o altercaţie între mai mulţi tineri, care s-a soldat cu rănirea a trei persoane. La faţa locului, poliţiştii au constatat că, pe fondul unor neînţelegeri, opt tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani s-ar fi agresat reciproc. În urma încăierării, trei dintre tinerii implicaţi au fost răniţi, le-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj SAJ aflat la faţa locului şi, ulterior, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare pentru investigaţii. Doi dintre aceştia au rămas internaţi în spital", a precizat Anca Pop.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliţiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.