Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi traficanți de droguri din Brașov, condamnați la închisoare: Un tânăr de 21 de ani a murit din cauza lor

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Cei doi traficanți de droguri din Brașov arestați anul trecut o lună după ce un tânăr care a cumpărat de la ei substanțe a murit la spital au fost condamnați la 10, respectiv 2 ani de închisoare, conform Mediafax.

Curtea de Apel Brașov a admis apelul formulat de procurorii DIICOT Brașov împotriva sentinței penale pronunțate de Tribunalul Brașov și a dispus condamnarea la 10 ani de închisoare, respectiv 2 ani de închisoare a două persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc, ucidere din culpă și efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În septembrie 2021, procurorii DIICOT Brașov au reținut, pentru o zi, 2 inculpați pentru trafic de droguri de mare risc, ucidere din culpă și efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în condițiile în care aceștia vânduseră droguri şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori din orașul Braşov.

În februarie 2021, o persoană a fost preluată de către un echipaj al Seviciului de Ambulanţă Braşov, în stare gravă, fiind internată pe secţia Terapie Intensivă Coronarieni a Spitalului Judeţean de Urgenţă Braşov, unde apoi a murit.

Din cercetări a reieșit că respectiva persoană era consumatoare de noi substanţe cu efecte psihoactive, iar în ziua când s-a simțit rău a consumat droguri pe care le cumpărase de la unul dintre inculpați.

Autopsia a scos la iveală faptul că între decesul tânărului și consumul de substanțe psihoactive a existat o legătură directă de cauzalitate, transmite DIICOT.

În septembrie cei 2 au fost prinși în flagrant când aveau asupra lor substanțe psihoactive pe care intenționau să le vândă. Mai târziu, Tribunalul Brașov a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.