Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi vasluieni, reţinuţi de poliţişti după ce au furat material lemnos dintr-o parcelă a Cantonului Silvic Broşteni

padure lemne defrisari

Doi bărbaţi din municipiul Vaslui au fost reţinuţi de poliţişti după ce au furat material lemnos dintr-o parcelă a Cantonului Silvic Broşteni, au informat, sâmbătă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

"Poliţiştii vasluieni au stabilit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 septembrie, cei doi bărbaţi s-au deplasat în localitatea Broşteni, comuna Ivăneşti, şi, dintr-o parcelă a Cantonului Silvic din localitate, au sustras material lemnos, tăiat şi depozitat în vederea valorificării. Ulterior, aceştia ar fi transportat cantitatea de material lemnos, de esenţă salcâm, în municipiul Vaslui, folosind o autoutilitară. În cursul zilei de 1 octombrie, ca urmare a administrării probatoriului, faţă de bărbaţii cercetaţi a fost luată măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceştia urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.