Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi vasluieni, tată și fiu, au fost reţinuţi pentru acte de violenţă şi tulburarea liniştii şi ordinii publice

Doi bărbaţi din localitatea Rateşu Cuzei, tată şi fiu, au fost reţinuţi de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii publice, după ce au agresat un bărbat şi două femei şi au provocat scandal, potrivit Agerpres.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în data de 03 iulie 2022, ora 22.40, persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Rateşu Cuzei, se afla împreună cu un bărbat de 39 de ani şi cu cei trei copii ai acestuia, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, pe drumul public, în proximitatea unui spaţiu comercial. La un moment dat, pe fondul unor neînţelegeri, între persoanele sus menţionate a izbucnit un conflict spontan, iar bărbatul de 39 de ani, împreună cu fiul său de 18 ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi cu o scândură, bărbatului de 27 de ani. Pentru aplanarea conflictului au intervenit două femei, în vârstă de 32, respectiv 31 de ani, moment în care femeia de 31 de ani ar fi fost lovită cu pumnul, dar şi cu un obiect contondent la nivelul feţei de către bărbatul în vârstă de 39 de ani", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Ca urmare a administrării probatoriului, faţă de bărbaţii în vârstă de 39 şi, respectiv, 18 ani s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore. Aceştia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.