Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doina Gradea, chemată la Parlament pentru a explica `abaterile` și `abuzul` din TVR

Inquam Photos / George Calin
doina gradea

Doina Gradea, preşedinte – director general al Societăţii Române de Televiziune va fi audiată miercuri în Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă de la Camera Deputaților, din Parlamentul României, pentru a explica ”abaterile” și ”abuzul”, arată autoritatea legiuitoare.

Deputații se pregătesc pentru ”audierea doamnei Doina Gradea, Preşedinte – director general al Societăţii Române de Televiziune, în legătură cu abaterile constatate şi consemnate în Raportul de audit financiar, nr. C/6236/26.07.2019, al Curţii de Conturi a României, asupra contului anual de execuţie a bugetului de stat pe anul 2018 la Societatea Română de Televiziune precum şi cu privire la decizia, în primă instanţă, a Tribunalului Bucureşti, care a catalogat drept abuzivă rezilierea contractului cu echipa emisiunii «Starea Naţiei» de către conducerea TVR”, notează documentul dat publicității.

Doina Gradea a confirmat prezența la audieri, la ora 13.00, anunțând că va fi însoțită de Liliana Potecă, director al Departamentului Economic și de Roxana Ionescu, director al Departamentului Juridic din TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.