Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doina Gradea, şefa TVR, contraatacă. Dragoş Pătraru, acuzat de presiuni: 'O acţiune nelegală'

Mediafax

Explicaţie halucinantă dată de Doina Gradea, directoarea TVR care a fost înregistrată în timp ce jignea o angajată a postului public de televiziune.

Conform Mediafax, Doina Gradea afirmă că discuţiile făcute publice de jurnalistul Dragoş Pătraru au fost trunchiate şi că acestea ar fi fost purtate într-un cadrul privat. Directoarea cataloghează publicarea înregistrărilor drept presiuni făcute de Dragoş Pătraru, în contextul în care contractul lui Pătraru cu TVR se apropie de final şi ar trebui renegociat.

"Nu am crezut că voi fi pusă în situaţia ca unele conversaţii private, unele purtate telefonic, în timp ce mă aflam singură în birou, să devină subiect de presă. În orice ţară civilizată, aşadar şi în România, înregistrarea, fără acordul meu, a acestor conversaţii este o acţiune nelegală", se arată în comunicatul transmis de Doina Gradea.

"Evident, aceste ameninţări au fost evitate cu grijă atunci când s-a procedat la trunchierea şi montarea înregistrărilor realizate nelegal, în întrevederi sau convorbiri purtate cu acelaşi realizator de program sau din discuţii avute în spaţii private, el nefiind prezent", arată Mediafax.

Vezi şi: Avertismentul medicului: De ce TREBUIE să purtăm șosete și în sezonul cald .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.