Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doina Pană, prima reacție după clasarea dosarului de otrăvire: 'Nu mai pot să o iau de la capăt. Cred în justiția divină'

doina pana

Fostul ministru al Apelor și Pădurilor, Doina Pană, a spus sâmbătă, la Antena3, după clasarea dosarului de otrăvire că nu mai poate să o ia de la capăt, după patru ani în care „n-a fost ușor”. Cred în justiția divină, a spus fostul ministru, care a dezvăluit că are probleme de sănătate.

„Am probleme cu un rinichi o tumoră în partea stângă şi am probleme cu sistemul neurologic. Problema este că mercurul se depune pe organe şi trec ani de zile până se elimină şi erodează...", a spus fostul ministru

„Clasarea a venit după 4 ani, dintre care doi au fost în pandemie și nu se puteau face audieri, din motive că încadrarea a fost constituirea unui grup infracțional organizat și tentativă de omor calificat și ca să fie grup infracțional organizat trebuie să fie minim trei persoane, conform Codului penal, care trebuie să acționeze coordonat. Decizia CCR de anul trecut spune că gruparea trebuie să fie constituită pe o anumită perioadă de timp, adică să nu aibă caracter ocazional. Și atunci, nemaiputând dovedi că este grup infracțional organizat, nu mai are de competența DIICOT. Eu am dreptul să fac plângere, dar, credeți-mă, să o iau de la capăt după 4 ani în care n-a fost ușor...chiar nu mai vreau. Cred în justiția divină!”, a spus Doina Pană.

Referitor la cum a decurs ancheta, fostul ministru al Apelor și Pădurilor a spus: „Eu am simțit tot timpul că merge prea încet. Am simțit că nu se vrea. Ce s-a întâmplat s-a întâmplat pentru foarte mulţi bani. După primul an, numai radarul pădurilor a făcut să dispară de pe piaţa lemnului 4 milioane de metri cubi, tăiat ilegal, arbori cu vârsta de peste 70 de ani. Asta a însemnat pierderea unor venituri substanțiale pentru cei care tăiau”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.