Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doina Pârcălabu, fost președinte al Casei Naționale de Pensii Publice, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)

Doina Pârcălabu, fost președinte al Casei Naționale de Pensii Publice, s-a alăturat PPU (social-liberal) și va prelua conducerea Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială.

De profesie economist, Doina Pârcălabu este lector universitar doctor și susține inclusiv cursuri în domeniul protecției sociale, buget și trezorerie publică. A fost președinte cu rang de secretar de stat al Casei Naționale de Pensii Publice și director general in Parlamentul României – Camera Deputaților.

În decursul anilor, domnia sa a exprimat o vădită preocupare în domeniul protecției sociale, fiind unul dintre cei mai importanți specialiști români în domeniul pensiilor de stat și private.

„Umaniștii manifestă un interes deosebit pentru categoriile sociale vulnerabile, pentru sprijinirea și protejarea acestora. Am convingerea ca, alături de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), pot realiza proiecte semnificative în beneficiul nu doar al acelor categorii, ci al tuturor românilor. PPU (social-liberal) a făcut deja pași important în această direcție, prin inițiative legislative care vor deveni legi și îmi doresc să contribui si eu la realizarea unor proiecte similare”, a precizat Doina Pârcălabu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.