Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu imens la Hollywood: A murit o actriță legendară

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Lumea de la Hollywood este întristată de trecerea la cele veșnice a actriței Joanna Merlin, care s-a stins la vârsta de 92 de ani. Anunțul despre decesul actriței a fost făcut pe pagina de Instagram a Școlii de Arte Spectacolului Tisch a Universității din New York, SUA.

Joanna Merlin a fost angajată ca membră a facultății din 1998 și a fost responsabilă de predarea cursului "Gesturi" creat de Michael Cehov, conform comunicatului. În plus, asociația Michael Cehov a anunțat pe site-ul său că Joanna Merlin a încetat din viață duminică în Los Angeles, deși cauza decesului nu a fost făcută publică.

”Suntem întristați să împărtășim vestea despre moartea iubitei noastre Joanna Merlin. Joanna a fost membră a facultății de actorie licențiată din 1998, unde a predat lucrarea Gesturi psihologice a lui Michael Cehov, precum și cursuri de carieră și cameră pentru generații de actori noștri.

Joanna a fost actriță, maestru profesor Cehov și fost director de casting pentru Harold Prince, Stephen Sondheim, Bernardo Bertolucci și James Ivory. Ea a distribuit producțiile originale de Broadway ale Sondheim’s Company, Follies, A Little Night Music, Pacific Overtures, Sweeney Todd și Merrily We Roll Along, precum și Evita, Candide și On the Twentieth Century.

Ca actor, creditele ei pe Broadway au inclus Becket alături de Laurence Olivier și Fiddler on the Roof, în care a creat rolul lui Tzeitel, fiica cea mare.

Joanna va fi profund dor de la Grad Acting, de comunitatea Cehov și de mulți oameni pe care i-a atins prin arta ei. Gândurile noastre sunt la familia ei, le transmitem dragoste din partea comunității Grad Acting.

Oricand astăzi, faceți Marșul actorului și jucați Marsilia. Acesta a fost un cântec interpretat de Michael Cehov pentru Joanna și ceilalți actori din Los Angeles la începutul orelor. A servit ca o invitație de a trece pragul într-un spațiu creativ. Joanna își amintea adesea despre asta cu un zâmbet”, se arată în mesajul Școlii de Arte Spectacolului Tisch a Universității din New York, SUA.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.