Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în Biserica Ortodoxă! În accidentul cumplit de pe 'Drumul Morții' a pierit unul dintre cei mai iubiți preoți din România /ViDEO

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Astăzi dimineață, a avut loc un tragic accident pe DN2-E85, cunoscut sub numele de "Drumul morții", în care a decedat Costea Tănăsache, un preot cunoscut din București. El se afla în mașina sa personală, care a fost implicată într-o coliziune cu o autocisternă.

Evenimentul s-a desfășurat marți, 11 iulie, în jurul orei 8:30, pe traseul dintre Buzău și București. În circumstanțe încă neelucidate, șoferul autoturismului a părăsit direcția de mers, provocând acest tragic incident.

Într-un accident cumplit, autoturismul condus de părintele profesor Atanasie-Tănăsache Costea a intrat pe contrasens și s-a izbit violent cu un camion cisternă. Impactul a fost devastator, iar vehiculul a fost complet distrus. Deși echipajele de pompieri de la ISU Ialomița au intervenit rapid, inclusiv cu sprijinul unui elicopter SMURD, din păcate, nu au mai putut salva viața victimei.

Părintele Costea era un prelat cunoscut în Capitală, fiind preot la biserica Sfântul Ilie – Grant din București. De asemenea, el îndeplinea și rolul de profesor în cadrul catedrei de Teologie Sistematică și Artă Sacră a Universității București. Această tragică întâmplare a șocat comunitatea bisericească și academică din oraș.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.