Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în familia lui Gabriel Oprea: A plecat la cele veșnice lăsând în urmă multă durere și suferință

Fostul ministru al Apărării, Gabriel Oprea, anunță că a încetat din viață generalul Valeriu Nicuț, cumnatul său. Oprea arată că pe lângă relațiile de rudenie, Nicuț i-a fost și un foarte bun prieten.

Citește și: Ambasadorul României în Germania, scrisoare INCENDIARĂ către agenția din Germania care a răstălmăcit istoria României

”Generalul Valeriu Nicuț a trecut în veșnicie


Se spune că oamenii plăcuți lui Dumnezeu pleacă mult prea devreme la El. Un astfel de om a plecat la ceruri în această noapte, lăsând în urmă multă durere și suferință. Valeriu Nicuț, cumnatul și bunul meu prieten, a părăsit această lume, pe care a iubit-o atât de mult.

Valeriu Nicuț a fost general al Armatei României, secretar de stat pentru politica de apărare şi planificare, locţiitor al şefului Statului Major General, reprezentant militar al Statului Major General la Comandamentul Suprem al Forţelor Aliate din Europa, la Mons, Belgia, şeful Secţiei Parteneriat din Divizia Cooperare şi Securitate Regională din cadrul Statului Major Militar Internaţional, Cartierul General al NATO, Bruxelles, Belgia.
Profesionalismul, expertiza și prestigiul său militar mi-au fost sprijin real în activitatea de ministru al apărării naționale și apoi de vicepremier pentru securitate națională.

Un exemplu de patriotism, un profesionist excepțional, un brav militar, Valeriu Nicuț și-a dedicat întrega viață Armatei și Țării. Cei care au avut bucuria să-l cunoască, l-au apreciat, l-au respectat și l-au iubit.

Este o mare pierdere pentru Armata Română, pentru sistemul de securitate și pentru România. Este o mare pierdere pentru UNPR.

Durerea provocată familiei de moartea sa este nemărginită. Eu am pierdut un prieten de o viață.
Vali a fost un optimist incurabil, un suflet cald, un om luminos și bun, care a iubit viața, a iubit oamenii. A trăit demn și demn a plecat dintre noi. Și-a dorit să fie în viață în ziua în care România a sărbătorit Centenarul Marii Uniri și Dumnezeu i-a îngăduit să fie. S-a stins noaptea trecută, împăcat.

Nu-l vom uita niciodată! Mereu va fi în inimile și în rugăciunile noastre! Drum lin spre lumina, bunul meu prieten!”, arată Gabriel Oprea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.