Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în fotbal: Doi fotbaliști au murit după ce au făcut accident cu mașina decapotabilă

lumanare

E doliu în fotbalul românesc după ce doi fotbaliști din Sălaj au murit în urma unui cumplit accident rutier. Este vorba despre doi jucători de la Frăţia Măerişte. Florin Mitraşca (21 de ani) şi Cosmin Ghencean (19 ani) au decedat într-un tragic accident rutier, ce a avut loc în noaptea de miercuri spre joi.

Potrivit cercetărilor efectuate de către poliţiştii veniţi la faţa locului, maşina în care se aflau cei doi tineri (Fiat Brava decapotabil), a părăsit carosabilul în urma vitezei excesive, iar într-o curbă la stânga semnalizată corespunzător prin indicator rutier şi marcaj continuu, şoferul Mitraşca a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard din beton, scrie sportulsalajean.ro.

Impactul a fost atât de puternic încât cei doi tineri au murit pe loc, iar cei de pe echipajul de intervenţie veniţi la faţa locului nu au putut face nimic, decât să constate decesul.

Dacă Florin Mitraşca, golgheterul echipei din sezonul trecut (cunoscut sub numele de Cucu), evolua la Frăţia de mai bine de 7 ani şi era căpitanul echipei, Cosmin Ghencean a fost legitimat la gruparea din Liga a V-a, de mai bine de doi ani, ambii fiind cunoscuţi ca doi jucători luptători.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.