Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în lumea politică: un important lider țărănist a murit

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Prim-Vicepreședintele PNȚCD, Nick Teodoreanu, a încetat din viață zilele trecute. Anunțul a fost făcut de apropiații acestuia pe rețelele de socialirezare.

Citește și: Reacții DURE în scandalul crucilor învelite în saci de gunoi: este solicitată intervenția Guvernului, MAN și a Parchetului

Nick Teodoreanu s-a născut în 10 martie 1966 și era nepotul lui Pastorel Teodoreanu. El a studiat Teologie Pastorală Ortodoxă, Drept și  Științe Politice la Universitatea din București.

„NICK TEODOREANU, un OM deosebit care mi-a fost prieten de suflet și frate întru Hristos a trecut la Ceruri. Îmi este foarte greu să vorbesc despre Nick la trecut, mi-l voi aminti mereu vesel, optimist, calm și cu credință în Dumnezeu. Îmi vor rămâne în inimă și în minte sfaturile înțelepte pe care mi le-a dat. "Nu lăsați oricum-ul vieții să vă trăiască. Trăiți voi, dar nu oricum." NICK TEODOREANU. DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE ALĂTURI DE DREPȚII SĂI! SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDOLIATE!”, a scris Cosmin Drăgan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.