Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în lumea sportului! A murit Robert Cadar - VIDEO

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Robert Cadar, inginer de profesie, dar cunoscut în România ca blogger, fotograf, ciclist, alergător montan, s-a stins din viață, informează stirileprotv.ro.

Robert a luptat aproape doi ani cu o formă rară de cancer, însă aproape zi de zi a alergat şi în această perioadă și continua să mobilizeze oamenii pentru a-i ajuta pe alții.

Azi îngerul meu s-a dus să alerge în cer... a luat cu el inima mea și știu că toată lumea l-a iubit... A fost cel mai minunat om, un luptător cu o voință și un optimist extraordinar care a adus numai bine pentru noi toți,... mie mi-a fost cel mai grozav iubit, soț și prieten... Acum a încheiat cel mai dur maraton, dar l-a încheiat așa cum îl știți voi toți... Te iubesc, îngerul meu!”, a scris soția pe profilul de Facebook al lui Robert.

El a coagulat o frumoasă comunitate de alergători în jurul său, pe care i-a implicat în permanență în promovarea cauzelor umanitare diverse. Ba chiar sprijinea și în acest timp - când el însuși avea nevoie de bani pentru investigațiile și terapiile costisitoare din străinătate, fiindcă în România nu există acestea sau nu poți ajunge la ele în timp util - alte cauze umanitare şi făcea donaţii, direct sau prin asociaţia sa, Asociaţia Umanitară ”Alerg pentru Viaţă”, scrie mytex.ro.

În 2014, Robert a fost desemnat voluntarul anului, dupa ce a mobilizat resurse incredibile pentru ajutorarea persoanelor cu handicap, donarea de sange, acțiuni de ecologizare și împădurire. Optimismul său incurabil l-a ajutat să nu se lase doborât de diagnosticul primit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.