Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în lumea stand-up-ului: a murit unul dintre cei mai premiați comedianți din lume

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Comediantul Andy Smart, cunoscut pentru activitatea sa în cadrul grupului de comedie The Comedy Store, a murit la vârsta de 63 de ani.

Vestea morții sale a fost anunțată de fiica lui Smart, Grace, care a spus într-o declarație: "Îmi pare foarte rău să vă anunț pe toți că tata a decedat în mod neașteptat noaptea trecută.

"A avut atât de mulți prieteni și o viață atât de minunată. Ridicați un pahar pentru el".

Omagii din partea colegilor comici au început deja să curgă, în frunte cu Eddie Izzard, care își amintește de Smart ca fiind "un om foarte amuzant și un mare improvizator".

"Talentul său ne va lipsi", a scris Izzard pe Twitter.

Comediantul Kevin Bridges a comentat: "Mi-a plăcut mult timpul petrecut cu el la festivalurile de comedie de-a lungul anilor. Gândurile cu voi toți Grace".

Prezentatorul și comediantul irlandez Dara Ó Briain l-a numit pe Smart "o forță a bucuriei", adăugând că "ne va lipsi foarte mult".

Smart s-a alăturat în 1995 trupei The Comedy Store Players, alături de care a jucat ca invitat și ca membru permanent timp de peste 13 ani.

Înainte de perioada petrecută cu The Players, a făcut echipă cu Angelo Abela pentru trupa Vicious Boys. În 1984, duo-ul a câștigat premiul Time Out's Street Entertainer Award.
A câștigat premii important după aparițiile în emisiunea Wake Up London și în emisiunea The Tube de pe Channel 4, unde Smart, îmbrăcat în mod memorabil ca un băiat de serviciu de hotel și care se comporta ca un Mare Danez costumat ca un băiat de serviciu de hotel, a lins fața prezentatoarei Paula Yates.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.